Frankrig 2011.3

Ferievognen i Frankrig 2011.3

Så er vi endelig kommet på plads, nu skal vi nyde livet, og se lidt på den smukke by Paris.

Vi ligger da ret fint her! i det ret lange græs, der trænger gevaldigt til at blive klippet.

Så er sønderjyderne kommet, og vi skal lige ha' deres telt op, det bliver dejligt at komme helt på plads.

Der slides i det! vi skal jo være færdige, så vi kan slappe af.

Vupti! pludselig er der ved at være klar, så kan vi nyde livet her i nogle dage.

Så er alt vist på plads og klar til brug, nu er det tid til den opsætnings-øl, og sandelig om ikke vi også skal ha' kaffe, og brød, det er da hyggeligt.

Nu snakkes der om hvordan hver isærs tur hertil er gået, og så skal der lægges strategi for besøget i Paris.

Senere går vi en tur op i Byen, vi trænger til at røre benene, og der kommer lige lidt billeder af vores søde fru'er, Gad vide hvorfor de sidder sådan? Mon de er tissetrængende? Nå! de ser heldigvis meget glade ud.

Se nu bare der! Sanne og Henrik ser da så glade ud, det kan jeg nu godt forstå, de har jo også ferie.

Der skydes på livet løs! Henrik har et dejligt nyt stort Canon,selv står jeg med et bette lommekamera, og billedet er taget med et lilleput kamera, det Marianne bruger.

Her er så resultatet, det billede taget med mit bette kamera, det er da ok, set i lyset af at det er mig der har taget det.

Efter den dejlige vandrertur går det tilbage til campingpladsen, nu skal vi slappe af, og samle kræfter til i morgen, hvor det er Paris der kalder, så godnat og sov godt alle sammen.

Tirsdag.D.26

Idag står vi op til sol, med lidt kølig luft, men der er lovet op til 24 grader op af dagen, så det ser lovende ud.

Efter morgen maden skal vi ind til paris, og vi går op til Stationen 10 min, gang fra campingpladsen i rask tempo, der køber vi 3 endags-billetter til os hver, så kan vi bruge dem når vi har lyst, og så er det billigst på den måde, det forklarer den flinke billetmand, så det retter vi os efter.


Susanna og Henrik tænker nok på om det er det rigtige tog vi er kommet med, det er,'rer' toget der går til Paris, og vi skal af på den station der hedder les Halles, og det kommer vi også, så det funker.

Vi kom op til overfladen ved en søjle der hedder pyramides, og går derfra over til notre Dame, den skal vi lige ha' et billeder af, der er mange mennesker, og en laaang kø for at komme ind i Notre Dame, det vælger vi fra.

Alle der læser med her, ved at jeg er lidt vild med sådanne guld-statuer, så et nærbillede af toppen slipper i ikke for.

Den store smukke Notre Dame kirke. Der er noget overskyet, og mørkt, men sådan er det, bliver sikkert bedre.

Det halve af Paris er vist samlet her ved Notre Dame kirken, den er sikkert også flot indeni. Vi orker ikke at stå i kø i lang tid for at komme ind i kirken.

Vi er udelukkende på hyggetur, og vil slappe af, så derfor er der ikke det store foredrag om de seværdigheder vi ser, vi dasker såmænd bare rundt og nyder stemningen i byen, og der er så meget lekture at finde alle vegne, så derfor undlader vi det. Vi nyder byen stille og roligt, som i kan se her.

Lige for at i kan se at vi er i Paris.

I skal også ha' Marianne foran det store jerntårn! det er nu ret flot.

Der er godt nok meget gammelt jern her, men flot sat sammen er det altså.

Sikke et puslespil det har været at samle alt det jern. Der er vist en flot udsigt der oppe fra, vi bliver nu hernede i sikkerhed.

Farvel til Eiffeltårnet, det er altid imponerende at besøge det fantastiske bygningsværk. Vi er vist på vej mod vores rullende hjem. Vi har haft en fin dag her i Paris, med besøg i Latinerkvarteret, og almindelig afslappende vaden rundt i dele af byen.

Lige et kig fra pladsen ved Eiffeltårnet ind mod centrum, det er store pladser man har her i kærlighedens by.

Vi siger farvel til Paris for denne gang med et billede af den berømte Notre Dame kirke, og så er det tilbage til vores rullende hjem.

Copyright.Ferievognen.Ove Lund.                                 Det er ikke tilladt at kopiere billeder og tekst.