Kroatien 2005.

På badeferie i Kroatien i 2005.

Her er en lille beretning om vores tur til Kroatien i 2005, vi har ikke campingvogn med denne gang, men har lejet en lejlighed nede på Istrien. Det var nu heller ikke så ringe, det var en rigtig gang luksus, og lejligheden var nærmest et hus, med al den komfort vi kunne tænke os.

Der er ikke så meget at skrive om turen, der jo egentlig blot gik ud på at køre fra Danmark og ned til ferielejligheden i Kroatien,,det gik godt uden problemer med en overnatning i Tyskland, og en overnatning i Østrig, mest for at se lidt af de lande også, og så starter vores ferier altid når vi sætter os ind i bilen hjemme i Danmark.


 

Lige et lille familiebillede, charlotte var jo også med på ferie.

Den fantastiske romerske arena/amfiteater i Pula, det er et storslået bygningsværk, der trods de mange år på bagen stadig bruges til teater, og musik arrangementer.

Er der noget skønnere end dejlig klart og varmt vand? Vi nyder det ret meget, både Charlotte og mig er glade for at dykke.

Os to gamle i ruinen, der for øvrigt er ret flot, specielt i forhold til alder.

Pula er en dejlig by, den er hoved by på Istrien, Der er en rigtig turistmagnet i Kroatien. Her meget at se, og klimaet er ganske fortræffelig.

Er man til snorkling er Kroatien et fantastisk land, vandet er meget klart, og der er masser af flotte fisk man kan studere under vandet.

Ser det ikke godt ud, her er frygtelig dejligt, så vi tager lige en tur med en båd.

Vi lejer for øvrigt selv en båd, godtnok med pedaler, men den er god at bade fra, og Marianne kan sidde og holde øje med Charlotte og mig.

Vi tog på en dejlig sejltur ind i en meget lang fjord, der har det sjove navn Limska kanal, næsten som vores egen Limfjorden. Det var en meget dejlig tur, med hyggeligt skib, og en masse andre turister, så vi hygger os rigtig meget. Inde i fjorden er der nogle gamle grotter, hvor der vist har boet mennesker i meget gamle dage, dem så vi nu ikke, men vi så da grotterne nede fra skibet.

Et kig oppe fra en af de smukke gamle byer, der ligger som perler på en snor langs Istriens kyster. Vi får gået temmelig meget og ser derfor mange smukke ting, og rustikke huse, desværre tager vi ikke så mange billeder på denne tur, men lidt har også ret, så må vi kigge på dem der nu er taget.

Vores dejlige datter Charlotte, hun stråler om kap med den smukke sol, hun har selv taget billedet af solen, så har jeg taget billedet af hende, det er det man kalder samarbejde på højt plan.

Sådan en ferie går nu alt for hurtig, specielt når man hygger sig og er et dejligt sted, men det bliver desværre ikke ved i det uendelige, og pludselig er det ved at nærme sig den dag hvor vi skal nordpå igen.

Vi kører til Østrig hvor vi skal møde nogle gode venner der er på ferie der, vi vil så tage en overnatning sammen med dem, og derefter følges ad hjem til Danmark, det skal nok blive hyggeligt.

Her er lidt stemning fra bjergene i Østrig, dem der har været her ved vist godt hvor utrolig smuk det land er, når bare det ikke regner.

Her slutter vi så vores dejlige tur, vi hyggede meget med vennerne i Østrig, var nede ved en sø og se et smukt lysshow, og fik lidt god mad, så en dejlig måde at slutte en god ferie på.  Tak for at i følger med i alle vores ture.

Copyrigt Ferievognen.dk, Ove Lund                                              Det er ikke tilladt at kopiere billeder og tekst.