Norge 2004.

Ferievognen i Norge 2004.

I 2004 lejede vi en campingvogn hos en udlejer i Liseleje, nu skal vi prøve en tur til Norge, det er spændende sådan på egne hjul, vi er jo vant til at sejle, men det skal nok gå vi har jo prøvet det før. Vi sejlede fra helsingør til Helsingborg.

Vi har ikke en dagbog for turen, så vi lader billederne vise lidt fra turenl, vi ved bare at Norge er et fantastisk land for campingfolket, og folk der er vild med flot natur, norge er et af de flotteste lande i verden.

En af de mange pladser vi fandt på vejen her en ubemandet, vi puttede penge i en kasse, og så var det det, badeforholdene var lidt primitive, men priserne var så også i bund, og der var hyggeligt.

Marianne står ved indgangen til www.frilsjoen.no vi har fået en rigtig god plads, og naturen er fantastisk, vi vil leje en båd og så skal der fiskes i søen, der skulle være mange store fisk. Der er også flot til lange vandreture hvis man er til det.

Marianne står model, det var for at få det flotte bjerg som vi ikke kan huske hvad hedder med, men flot er det nu alligevel.

Lidt stemning, her bor man flot med naturen som nærmeste nabo, vi vil glæde os til næste gang vi skal besøge det dejlige land.

Så har vi fundet en rigtig dejlig plads, inde i en lille vildmark, hvor er der skønt her, og vejret er med os. Pladsen hedder Frilsjøens camping, og ligger skønt placeret i Meldal, ikke langt fra Trondheim.

Vi kørte nogle ture rundt oppe over dovrefjell, og naturen er simpelthen uimodståelig, man skal prøve det selv

Der blev fisket og hygget mens vi var i Norge, det er noget alle burde prøve, her er alt for folk med hang til smuk og uspoleret natur.

Der holdes rast på vej ned gennem Sverige, det var vistnok et historisk sted, der var nogle gravsteder inde i skoven, kan ikke huske stedet.

Så går det hjem til lille Danmark igen, efter en dejlig ferie i det smukke Norge, her bliver vi aldrig trætte af at komme, og vi har da også været her ganske mange gange. For rigtig mange år siden lejede jeg en campingvogn, og så kørte jeg til Norge med mine to drenge, mens Marianne blev hjemme med vores lille datter, det var en fantastisk god tur, bare os tre mænner. Vi skal nu til Helsinge med campingvognen, og så er det hjem til dejlige Jylland. Tak for at i følger med her på siden.

Copyright. Ferievognen.dk. Ove Lund.                                      Det er ikke tilladt at kopiere billeder og tekst.